uFeel.me
Подарявам ти едно стихотворение
Автор: puf4eto_,  14 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 444
Не съм това,
което съм.
Ще докосна само бегло
като вятър бузата ти
и ще си отида,
без да ти досаждам.
Нямам какво друго да ти дам,
освен тези редове неопитни
и себе си.
Аз съм само песъчинка
на дъното на морето.
Или може би надпис
върху мокрия пясък-
вълните сутринта ще ме изтрият
и за мене вече никой
няма да си спомня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me