uFeel.me
Подари ми
Автор: beibi,  21 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 605
Подари ми нежна ласка,
да помилва моето лице.
подари ми една целувка,
жадните си устни да утоля.
Подари ми бисерна сълзица
на пресъхналите ми очи.
Подари ми малка частица
от твоето любящо сърце,
да топли гърдите ми
във самотните часове.
Подари ми една усмивка
да започвам с нея деня.
Подари ми,подари ми,
един миг от вечността.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me