uFeel.me
Подарена любов
Автор: severianin,  14 февруари 2013 г. в 08:04 ч.
прочити: 213

Сигурно се воюва за правото
да те имам, да бъдеш до мене...
Днес не искам обич такава –
днес ми трябва любов подарена.

Да ме стресне до дън душата
пълнотата на чувства немерени,
да потърся с устни ръката ти
- устните ти да намеря.

Не спечелена да си, не такава –
като роса на лицето ми да паднеш,
моята жажда да утоляваш,
сама за обич да си жадна...

Да не задаваш трудни въпроси,
да няма минало и бъдеще време.

Аз не искам да те изпрося,
ти не искай да те превземам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me