uFeel.me
Подарък
Автор: atanasovvv,  10 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 819

Частица от душата си ти подарявам,
тя не се вижда с очи , нито с разум ,
но въпреки това, ако поискаш ти,
може да почувстваш нейните черти.

Тя е чиста, и свободна като птица,
нищо, че е много мъничка частица.
В нея пълно е със страст и плам,
енергия в различна форма и пожари.
И въпреки тревоги, сънища, сълзи и мисли стари,
отвсякъде хармония и мир царува там…

Подаръкът е мъничък, но с него ти
можеш винаги да имаш мен до себе си…

1 ноември 2006

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me