uFeel.me
Под дъжда...
Автор: krassy,  10 декември 2009 г. в 21:12 ч.
прочити: 337
Под дъжда 
те чакам, обич моя,
под перлените 
капки самота
и там ще бъда 
само твоя,
щом сърцето ми 
нашепва тишина.
Единствено 
в очите ти ще капя,
ще бъда 
неочаквано вълнение,
по бузите ти 
плахо ще се стичам
до гънките 
на твоята усмивка.
Ще се разтворя 
по устните ти нежно
и бавно 
ще се влея в тебе,
но ти ще ме издишаш 
за последно
с аромат 
от твоята душа,
защото всеки дъжд 
е влюбен 
в една 
несбъдната дъга...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me