uFeel.me
Почти...
Автор: galjamin,  14 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 642

Със стихове-картини

нарисувай ми

един мираж,във който да повярвам !

Нека да е истински

Почти.

Като твоето почти любовно обяснение.

Като очите ти

почти изпили болката самотна,

като устните,

почти взривили

желанието да те имам,

като ръцете ти,

които ме доведоха на този бряг

и почти ме накараха

да повярвам,

че миражът е на крачка от мен.

И е истински.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me