uFeel.me
Почти зелено
Автор: polq,  28 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 430
Зелените си спомени изгубих,
зелените си чувства разпилях;
зеленото в очите ти забравих,
зелената ми младост отлетя.
Отчаяна от този далтонизам,
купувам си зелени очила.
От пръстите изсмуквам оптимизъм,
почти зелена виждам пролетта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me