uFeel.me
Почти спомен
Автор: ash_of_rose,  20 ноември 2008 г. в 05:51 ч.
прочити: 473
Преди…
Преди дъждът се е целувал с нивите
Преди е можело да ми повярваш
Отмина сушавата ми година
Сега съм беден и безкрайно сам

И към прозорците ти няма да поглеждам
Защото сълзите им ледени ме плашат
На миналото ще подам ръката си
Защото то поне си беше наше….

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me