uFeel.me
Почти сънено…
Автор: pavli,  19 октомври 2010 г. в 18:02 ч.
прочити: 2530
Кротувам в зряла тишина...
Посрещам точно твоя сън...
Измислям си дъжда...
Отеква чуден звън…
Палитрата на бледата луна
с ръкойка от звезди
разсипвам… във дъга…
на хвърлей време и мечти…
Една разсънена сълза
затопля спомена…
по устните…
Не бързам…

Давам живот на своите ýсети…

 

                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me