uFeel.me
Почти еротично...
Автор: nella_gold,  25 февруари 2010 г. в 07:11 ч.
прочити: 405
Ненаситна и луда, пак се
втурвам в съня ти.
Боса стъпвам, на пръсти...
После рой пеперуди
ме понасят.. .оттатък.
Ти ли?! Ти ли се чудиш?
Не! Недей да го правиш!
Просто тихо прохърквай,
Имитирайки вятър.
И... спящ си.
Аз ще дойда, почакай!
Буйна, огнена, страстна…
Ще разсипя върху ти
куп целувки горещи.
После в твойте обятия
притаена ще легна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me