uFeel.me
По вятъра, изпращам ти...
Автор: lepart,  14 август 2011 г. в 21:15 ч.
прочити: 400
Известие по вятъра изпратих,
да ти каже, колко много те обичам.
Заслушай се в неговият шепот,
да чуеш как в любов на теб се вричам!

Поръчах му със своя полъх,
от мен да те погали нежно.
чрез него да усетиш моя дъх...
да разбереш, как очаквам те копнежно!

И една целувка ти изпращам,
да усетиш мойте устни.
Чрез него, за ръка те хващам,
и моля ти се...
До сърцето свое ти ме допусни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me