uFeel.me
По телефона
Автор: milgeo,  20 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 960

Когато кажеш, че не можем да говорим,

понеже, при нея както всяка вечер

трябва да се връщаш,

тогава - слънцата във очите ми запалени

от топлината на гласа ти, угасват

и вече нищо не е същото...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me