uFeel.me
По тънките мисли на вятъра
Автор: Ивайло Яков,  7 февруари 2009 г. в 12:47 ч.
прочити: 577

 

Копнях я в мечти непремерени-
повита в снагата на лятото,
с крила на танцуващи жерави
по тънките мисли на вятъра...

Целунах я, тъй незаслужено...
запратила в облак цветята ми,
през свойте очи теменужени,
по тънките мисли на вятъра...

Забрави ме! Тръгна на някъде-
стопи се във залеза с ятото.
Аз още я чувам понякога
по тънките мисли на вятъра...

24.12.2008.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me