uFeel.me
По ръба
Автор: ANJI,  16 август 2010 г. в 12:37 ч.
прочити: 575
Цял живот все вървя
По ръба, по ръба...
По ръба, но усилено крача.

Крачка кривне насам,
Крачка кривне натам,
Но вървя и не се и оплаквам.

Срещнах теб като сън,
бродиш с крачки край мен,
и насам, и натам, ала крачиш.

Грабнах твойта ръка,
дадох мойта душа
И така вече заедно крачим.

Ти открадна сърце,
аз откраднах душа.
Всеки граби каквото му липсва.

По ръба, по ръба,
Но ръка за ръка...
Някак все още балансираме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me