uFeel.me
По прозорците...
Автор: BECTA,  17 декември 2012 г. в 08:15 ч.
прочити: 260
По прозорците лази мъгла
и се вие на сиви кълбета.
Ти отскубна ми двете крила,
как без тях да достигна небето?

По прозорците рози в сребро
е издишал студът вледенено.
Тях броя, ала те са безброй
и цъфтят, докато е студено.

По прозорците стича се вик,
разтопен от безмълвие с устни.
Ако можеш мига улови,
да съм спомен не ще го допусна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me