uFeel.me
По план
Автор: bubulina,  15 април 2011 г. в 10:52 ч.
прочити: 301
Аз не идвам при тебе любов да си прося.
Аз не идвам при тебе проблеми да нося.
Невидима сякаш аз теб ще прегърна
и както дошла съм, така ще си тръгна.

Ти не задаваш ненужни въпроси.
Ти не целуваш нозете ми боси.
Хладно в нощта ме правиш щастлива,
после с усмивка ме изпращаш фалшива

Двамата с теб сме взаимно изгодни.
Двамата с теб сме за чувства безплодни.
В нощта без любов затварям вратата,
в огледалото виждам една непозната ...

Аз не идвам при тебе любов да си прося.
Аз ще идвам при тебе забрава да нося.
Ти не задавай излишни въпроси -
люби ме така, сякаш любов си...

И когато затвориш след мене вратата
и впериш бездушно очи във стената
ще знам че всичко се случва по план,
но дали е редно... не знам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me