uFeel.me
По пътя
Автор: pavli,  30 октомври 2009 г. в 09:50 ч.
прочити: 2154
Загребва вятър с пълни шепи
дихание нежност от синьо небе…
В облак безбрежност попадаме
и се сливаме с това въздушно море…

По безумния път към дъгата
хоризонтът с усмивки нашарен е.
Даваме шанс на мечтата… 
И пускаме чувство разпалено…

Виновната истина стои помежду ни.
Изгаряме дръзко във нейната страст.
Но тя ни носи съдбовни импулси.
Когато любовта е във нас.

                                    © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me