uFeel.me
По нишка фина...
Автор: мариники,  17 септември 2010 г. в 15:07 ч.
прочити: 546

по нишка
от паяжина фина,
в мислите ти за мен
сътворена,
звездите топли
в очите ми
кротко слизат,
от тебе проводени..

спектакъл светъл
в миг на тъга
в зеници щастливи,
с блясък
среднощен
нежни мечти
оживели
в безсъници тихи..

по лунна пътека
търкулвам
към теб
малки, бели мъниста
на разсъмване
по роса
да вървиш
бисерна, чиста...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me