uFeel.me
По длан
Автор: tiamat_,  27 февруари 2012 г. в 08:24 ч.
прочити: 274

Пролетен дъжд по прозореца,

начерта съдбовни пътеки.

Сезон ли е

или разцъфтяло пиано...

Черно-бял допир с пръстите...

-Криле, които са родени да летят

без някой да ги е научил как се обича

изгрева.

Устните ми те изричат -

пролетен дъжд събудил времето

и начертал пътища светлина.

Танц на огъня върху пианото   

тъжно ли е или е хубаво

да си топла сълза в нечия длан...     

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me