uFeel.me
По-близо...
Автор: didi_bidi,  16 август 2011 г. в 12:12 ч.
прочити: 208

Аз съм с едно сломено сърце,

по-близо до щастието си...

Ти казваш, че още съм дете,

аз казвам, че изживявам детството си..

Аз съм с две вързани ръце

по - близо до самотата си,

ти наистина ли тръгваш,

или лъжеш, че няма да останеш?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me