uFeel.me
Пленник
Автор: chvassilev,  8 юли 2011 г. в 16:58 ч.
прочити: 272
Отново пленник съм на твойта власт
самотен стълб - пред храм на Артемида
И в мен отново плъзва тъмна страст
и аз съм роб - смълчан пред пирамида.

И като Сфинкс – залят от слънчев ден,
оново пред лика ти се прекланям,
дъхът ми спира - сякаш замразен
когато с поглед аз към теб посягам.

И като лятна буря - твоите очи
събуждат в мен - оазиси от нежност
и в тях миражи - твоите черти
изчезват в миг - в пустинната безбрежност.

Днес моля се на Бог - да бъда в плен
на твоята усмивка - цяла вечност
и ти да дишаш с вятъра край мен
и да ме топлиш с твоята сърдечност...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me