uFeel.me
Пленен
Автор: dancho,  14 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 411
Луната залезе,слънце изгря,
угасна и последната ярка звезда.
Нощта смени се със ден,
от теб пак аз съм пленен!
От твоите очи красиви,
от погледа ти мил...
В свойте мечти свенливи
съкровище съм си открил!
Косата-меко кадифе,
блещука срещу мен,
а целувките напомнят,
че от теб съм пленен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me