uFeel.me
Пламенна
Автор: love,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 742
Чакам те, за да те прегърна,
на пламенните ласки да отвърна.
Погледни ме, цялата съм твоя,
вземи ме,разруши покоя.

Изгори ме, тази нощ,
ще се върнеш ли на сутринта?
Ако-да—изпий ме цялата до капка,
ще ме имаш редом с вечността.
Ако пък-не—
в живота си не ще намериш друга
пламенна,изгаряща любов,
като в която си потънал в този миг,в момента.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me