uFeel.me
Пламъкът на страста
Автор: beibi,  3 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 457
Сама надлъгвах се с ноща,
че дъхът ти топъл ще усетя
върху моята снага.

Рисувам, образът ти със милувка,
от цветовете на красивата дъга,
обхванала нашите две тела.

Отричах пред себе си в ноща,
че копнежът на страста,
не ще ме покори,
отричах,но ме завладя.

Огнени езици танцуват
по тялото ми сега.
Искам като феникс да горя
от пламъците на страста.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me