uFeel.me
Плам
Автор: surni4kata,  30 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 367
Ти си моята мечта
с тебе искам да горя,
в пламъци да се топя
и да се възродя от пепелта!

Ти си моя блян в нощта
с тебе искам да сгреша
че самотна съм сега,
птица търся топлина.

Ти бъди с мен
като лъч свети ми в моя ден
и дарявай светлина
подари ми свобода!

Боса крача по брега
бягай ти от мене- самота
искам да съм дива аз сега
"щастие",подай ми ти ръка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me