uFeel.me
Плахо косите ти ще докосвам
Автор: kalinvalov,  17 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 674
****

Плахо косите ти ще докосвам
в тиха утрин на разсъмване пак
и през къдриците ти ще се надсмивам
на завиждащият ми отсреща глупак.



Че не той, а аз съм единствен
впил устни в твоята гръд,
негледайки отсреща подгизнал
под поройния изсипващ се дъжд.



Главата си блъскайки в ритъма,
в който ние се любиме тук,
на пук нека му бъде,
та аз съм с теб за веднъж.



А сърцето и то ще избие,
напоритото за любов ми тело
и след туй и то ще завие,
подгизнало като стръкче листо.



Калин Вълов

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me