uFeel.me
Плачещи очи
Автор: bianka2005,  24 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 409
Защо отиде си от мен,кажи
нали ми обеща,че винаги
ще си до мен!
Защо остави ме сама в
онази мрачна нощ,когато
със сълзи на очите ми
каза:Бъди много щастлива!
Ще преглътна болката и
твойте обиди,ще забравя
и лъжите ти красиви и
очите ти сини,който
толкова много обичах.
Защо сега пред мен
заставаш нима сега си
осъзнал,че си сгрешил...
Защо сега с плачещи очи
ме молиш:
Прости ми
моляте
прости....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me