uFeel.me
Плача те
Автор: crowie,  12 декември 2011 г. в 02:17 ч.
прочити: 323
Не искам да си тръгваш пак от мене.
И ето-аз те викам да останеш
в тази сутрин ледено студена
с ледени висулки по первазите...

И аз те чакам да останеш всяка вечер 
и те плача с полета на птиците.
Ти отлиташ с всеки ден. И вече
птиците умряха в гнездата си... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me