uFeel.me
Писна ми.
Автор: kasandra666,  24 октомври 2009 г. в 22:19 ч.
прочити: 281
Не ме разстрелвай с думи пошли,
от любовта ти ме боли.
Безпричинната ти ревност ме съсипа
и тръгвам си от теб, а ти не ме търси.
Защо да продължавам да доказвам,
че друг не виждат моите очи.
Защо ли да показвам?
Че в сърцето ми единствено бе ти.
Не виждаш истината - та ти си
сляп и заблуден.
Е стига толкоз няма прошка.
ПИСНА МИ.
Дерзай със друга не със мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me