uFeel.me
Писна ми да съм виновна
Автор: lydotokote,  28 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 736
Писна ми да казвам, че съжалявам
за нещо, за което не съм виновна.
Писна ми до болка да те умолявам
да не ме оставиш пак самотна.

Вечер и небето ти се мръщи,
когато безпричинно ми се сърдиш.
На врагове прилични сме си, същи,
когато като облак буреносен се мръщиш.

Да разкажа история като тази е невъзможно.
Мистериозно ти към мен се промени!!!
Да те забравя за мен е прекалено сложно
и навярно не ще се случи скоро запомни!

Пожелавам си някой ден
да си отидеш надалече!
Пожелавам си далеч от мен
и от ума ми да си вече!

Добре знаеш какво направи!
Добре знаеш колко ме боли!
Но и знай: сърцето ми не ще забрави
огъня, от който вечно ще кърви!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me