uFeel.me
Писмото от теб
Автор: yossifova,  28 януари 2009 г. в 12:49 ч.
прочити: 206

„Здравей, моя Любов!

Чакам те.

Дишам

с хриле

виновни.

Знаеш това.

Нали?

Затова

също

съм

виновен.

Екранът ти ли трепти...

Успокой го...

Със клавишите

ти набирам

мечти -

по-хубави

от твоите...

И защо

все плачеш.

Усмихни се.

Във виртуала

няма сълзи.

Има само

усмивки

в големи пиксели.

Изпращам ти

33 -

Христови.

Да не ти дреме.

Лети си... Лети...

Аз те гледам...

А,

и да питам,

пазиш ли още

онзи

стъкнатия огън,

отвън

на пруста ти?

Че от студ

ми треперят

усмивките

и ми е

прегръдката

облачна...

Още ли си

облечената в любов

жена

на прага ми...

Още си...

А вътре е пусто

от възмездие...

И розата ти

ненарисувана

не е прецъфтяла

още,

да знаеш...

Сега приключвам,

че трябва

да отида

до пощата.

Писмото ми

е такова,

че искам

в ръцете си

да го имаш.

Целувам

екрана ти.

Моя си..."

 

..................

 

Re:

Получих писмото ти.

Платих си таксата

за

„Препоръчано".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me