uFeel.me
Писмо
Автор: tanq_mezeva,  16 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 718
Със никого не ме сравнявай, моля
със предна или бъдеща жена,
аз нося идентичност своя,
"запазена съм марка" за света.

Във мене няма злоба, отмъщение,
неказани, преглътнати слова.
Аз вярвам, любовта е вдъхновение,
нежна обич, радост, топлина.

Наивността е картичката ми визитна,
подписана с романтика и доброта,
но не на всеки бих я доверила
и не случайно теб ще избера.

Уроците си трудни да научим,
как дава се и взема любовта,
та диплом с отличен да получим,
от тоз живот, за двама ни съдба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me