uFeel.me
Писмо до себе си
Автор: Nanita,  4 април 2011 г. в 13:30 ч.
прочити: 218
Днес започвам нов живот. Без теб.
Ще се опитам да те залича
тъй както вълната заличава
стъпките ни по брега.

Ще сваля маската си от лъжи
и вината ще превърна
 в предимство,
макар и да боли.

Раните ще запуша
 с дъха на следващата си любов
и живота ще се случи-
да продължи без теб.

Сбогувам се.
И не до скоро виждане
ти казвам клетнико, а завинаги.
Това е последният ми зов към теб.

И няма да сълзя.
Капките роса в очите ми засъхнаха
с тъгата по твоето себелюбие.
Успях!

Успех ти желая, а на себе си разцвет.
Зовът на сърцето ме тегли напред.
Днес започвам нов живот.
Сама! Без теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me