uFeel.me
Петък срещу събота
Автор: pavli,  14 август 2008 г. в 19:00 ч.
прочити: 2537

Разтърквам очи в тъмнината...
Сега те не ми вършат работа.
Усещам те само с душата -
добре дошъл си ми в събота!

И жадна съм, и - разплискана...
Разискрят се клетките в мене.
Аз чакам твоето: \"Искам те!\",
докато пиша дълга поема...

И \"виждам\", че тихо пристъпваш,
внимателно - да не ме будиш...
Във стаята се промъкваш
и грейва поредно чудо!

А спомените се връщат със сила,
която разбърква посоките...
На малка топка се свивам -
да полетя във просторите!

И ти ме повеждаш в приказки
за змейове и юнаци напети.
Разчитам красивите символи -
без нужда от стройни сонети.

Заслушвам се в тишината,
разпръсквам люти съмнения.
Изпращам далече тъгата
и плувам във откровения.    

                                   © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me