uFeel.me
Пет лева залепи на челото ми
Автор: yossifova,  30 януари 2009 г. в 01:21 ч.
прочити: 191

Вихрят ли те

моите страсти

нестихващи,

гладни

и

жадни.

Като светкавица

ли те ослепяват,

Теб -

живеещият

все без мен.

Като нестихващ гръм

боботят

фоейверките

на душата ми.

Пиявици

в тялото ти дълбаят

незарастващи дупки.

Морска сол съм им сипала -

да ти бражди дълго.

Улавяш ли

космичните сигнали

на любовното ми изкуство.

Чучулигово ято

съм изпратила

на ухо да ти пеят.

Пет лева

залепи на челото ми -

да ти върви

в живота

по песен.

Хайде, събуди се,

ставай,

безОбичен -

сервирала съм ти закуска,

с енергийна закваска

забъркала съм ти

пир

от огнени чувства.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me