uFeel.me
Песента е светлина
Автор: rosen_rosen,  6 септември 2009 г. в 06:42 ч.
прочити: 269

Ще запееш ли със мен припева познат
или дъх ще притаиш, да ме послушаш...
В тази песен е смален целият ни свят,
тя ключът е, с който ти ще го отключиш.

Усмихни се на света, не скърби за младостта -
има изгреви и залези красиви.
Песента е светлина и дарява красота.
Тя вълнува и крепи ни да сме живи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me