uFeel.me
Песен
Автор: lussi7,  10 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 313

Между есенния ден и зимната нощ

очакваш от мен да те мисля за лош,

да тръгна без път, да се смея без смях.

Някои се боят, аз не съм като тях.

И какво, че се сменя тази вечер сезон.

Нищо туй не променя в моя песенен дом.

Нищо вече не искам от красив чародей.

ти не можеш да бъдеш по-добър. И недей.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me