uFeel.me
Песен
Автор: asenov,  14 юли 2011 г. в 05:44 ч.
прочити: 202
Тъжна песен,
  бавна песен
    от нея отнесен
      плач небесен.

      Думите насълзяват,
    думите нараняват
  забравен спомен
плач небесен.

Тъга усетих
  от тая песен
    за теб се сетих
      ангел небесен.

      Тъжна песен,
    бавна песен
  от нея съм тъжен -
ангел небесен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me