uFeel.me
Песен зов напиши ми поете
Автор: Nikol_Rus,  10 юли 2011 г. в 09:35 ч.
прочити: 300
Песен зов напиши ми поете!
Напиши ми нов стих за разлъка!
Да заплачат дори боговете…
Стих за нас и за нашата мъка…

Този стих нека стане на песен
да възпей любовта закъсняла
появила се в нашата есен
и разцъфнала в стаята бяла.

Песента засвири на китара,
докосни струни с пръстите нежни
да напомня мелодия стара
и за ласки и страсти копнежни.

Северняк да утихне от нея,
после нека я грабне, прегърне,
щом ме зърне на юг – да запее
песен зов… и при теб да ме върне.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me