uFeel.me
Песен за любовта
Автор: tanq_mezeva,  9 юли 2011 г. в 16:52 ч.
прочити: 566

Изпрати ми любов отдалече,
прегърни ме със топли ръце,
прошепни ми словата вълшебни,
да потрепне в душата  звънче.

Звънка песен с погалени струни,
да изпълни със радост света,
да изтрие фалшивите друми,
да изгрее в красива дъга.

Ще подскоча щастлива до нея,
да откъсна парченце мечта
и нали  съм  си приказна фея,
ще разпръсна навред светлина.

Да достигне до теб и  во веки
тази музика с тих благослов,
да изпълва сърцата на всеки,
приел песента за... любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me