uFeel.me
Перо от Фуджияма
Автор: bogpan,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 427
Пиша -
върху есенни листи,
когато слънцето е
живо
Тревата
е все още
дъхава.
И ти си сън, за който
няма
да разкажа.
Очите ми събират цветни дъждове.
Като в лудите години,
когато
с кърпа тичах
да превържа светлината.
Останаха крилете
и златните искрици, с които
днеска пишеш,
без дори да знаеш...

Отронено
перо от Фуджияма

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me