uFeel.me
Перфектна
Автор: bat^goiko,  27 януари 2009 г. в 11:10 ч.
прочити: 290

Ти си перфектният избор за перфектна връзка,

с кристално чисти отношения и красиви чувства,

ти си слънцето за мен и бялото в душата ми,

ти си въздухът без който не мога,

ти си едничкото щастие на света.

Ти си перфектна във всяко едно отношение,

ти си тази в моето сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me