uFeel.me
Пеперудено мое, нетно съцветие
Автор: Nanita,  30 юни 2011 г. в 09:12 ч.
прочити: 150
Пеперудено мое, нетно съцветие

стрък любов от мечтите роден

остани, нека ме топли твойто присъствие

очите ти плахи нека се взират в мен.



Устните ти, макар и виртуални

нека оставят следи в мрака студен,

пеперудено мое, интер-нетно създание

не си тръгвай още, при мене постой.



Обладай до край моето съзнание

ден и нощ усмихвай ме, виж кабела тлей

отдалече идваща, от милион мега байтове

обичта си кабелна по мене разлей.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me