uFeel.me
Пеперудено мое момиче
Автор: Nanita,  5 юли 2011 г. в 12:11 ч.
прочити: 165
Пеперудено мое момиче,
спиш дълбоко, сънуваш ли мен
и потрепваш ли от моите ласки
в съня си така съкровен.

Виждаш ли дъгата за двама,
цветовете усещаш ли в мен,
пеперудено мое момиче,
усмихни се, идва новият, нашият ден.

И в очите сълзи притаила
не унивай, събуди се за мен,
за да ти дам цялата обич,
за която бил съм роден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me