uFeel.me
Пеперудени Мечти
Автор: dani86,  17 февруари 2009 г. в 18:55 ч.
прочити: 306


С ласки нежни обладай ме
в сърцето ми за миг едничък ти поспри,
в росата пролетна открий ме
с дъга лицето мое нарисувай ти.

С една усмивка - пролетна картина
превръщаш ме напълно друг...
слънчев миг - момент на полет,
двама с теб - в една мечта следи.

В своите прегръдки приюти ме
слънце ще съм в мрачните ти дни,
с твойта обич подкоси ме -
вятър съм в копринени коси.

Пеперудени целувки подари ми,
с теб света изглежда нов...
нежен спомен - миг без име,
с теб ще бъда цял... любов.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me