uFeel.me
Пеперуда
Автор: zigitop,  2 юни 2009 г. в 01:39 ч.
прочити: 211


крило на пеперуда
остана във ръцете ми
как успя
без него тя
да отлети
не зная
чакам
и нито в клин
или ръкав
наливам се със бира
някъде
не знам къде
пеперуда
може би умира
и не може
пак при мен
да долети
и как да кажа
че много
съжалявам

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me