uFeel.me
Печат от жарава
Автор: desuna,  2 ноември 2011 г. в 10:46 ч.
прочити: 312
Изкусителка, тръгнала да завладява
сърцето ти в буен стремеж.
Самодива, с коси от жарава
разтопява в душата ти капки от скреж.

И пристъпвам по въглени, от недрата ми,
от които грехът се надига, на пламъци.
От къдриците буйни в косата ми
вятър сръчно съграждал е замъци.

И пристъпвам с ръце да обгърна
същността ти от мъжки признания.
Не разчитай, че после ще върна
в твоя свят благовонни ухания.

Там ще върна печат от жарава
и клеймото на вещерски зов.
Любовта ми, ти, знай, е такава,
самодивска, вълшебна любов!


На Алекс
02.11.2011 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me