uFeel.me
Пазя го за теб
Автор: CAMCOH,  28 септември 2009 г. в 09:45 ч.
прочити: 859
Не давам никой да го чуе,
не давам никой да го прочете,
едничката ми тайна туй е,
заключена в самото ми сърце.

И не - недейте да ме питате
със думи сладки като мед;
душата ми, която виждате
ще бъде тиха като лед.

Ще го прошепна само със очи,
като очаквано намигане,
пазя го единствено за теб, помни,
моето едно \"Обичам те!\".


24.09.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me