uFeel.me
Пази се
Автор: beibi,  20 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 482
Секундите изтичат.....,
удари дванадесетият час,
пази се.....,
след тебе тръгвам.

Не можеш,
вечно да ми бягаш,
не можеш,
вечно да се криеш.

Пази се,ще те открия,
във луната се заклех.
Пази се,тази вечер,
от теб ще отпия,
защо ли?...,защото..,
вампирясах от любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me