uFeel.me
Пазете любовта СИ!
Автор: tanq_mezeva,  30 май 2010 г. в 11:57 ч.
прочити: 640
Пак мъничка съм. Лишейче в гората.
Израснало под сянка на дърво.
Със поглед взрян нагоре в небесата
проблясващо във клонки от сребро. 

Приседнала смирено на земята,
разпуснала в очакване коси.
Ръце протягам аз към светлината
Прегръщам  я със блеснали очи.

Усмихвам се. Приемам благодата.
Докосвам с обич сродната душа.
Потръпва тя. Целува ме в отплата
и става радост лятната гора.

В хор запяват птици, заклинания.
Прошушва вятър, галещи слова.
\"Пазете любовта СИ, че мечтания 
превръщат лишейчето във съдба!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me